Donderdag 19 Maart 2020

Technologie in de Zorg

Symposium

Symposium do. 19 Maart 2020

Technologie in de Zorg en kennisoverdracht aan ouderen

In Wierden organiseren we het komend voorjaar ons volgende symposium voor betrokken senioren, zorgmedewerkers en beleidsmakers. Het wordt de start van ons pilotproject, waarin we het accent leggen op het vertrouwd maken van ontvangers van zorg met technologische ontwikkelingen en vernieuwingen.
Er is nog veel winst te boeken in de acceptatie en aanpassing van nieuwe technieken in de zorg, als er van meet af aan met gebruikersgroepen wordt overlegd over ontwerp en gebruik van de vernieuwingen. Zie onze projectpagina. Nadere informatie volgt z.s.m.

Meld je aan voor het symposium technologie in de zorg op 19 maart

De kosten bedragen 5,- euro inclusief lunch per persoon. 

U kunt meteen via iDEAL of via een overschrijving betalen. 
Mocht u niet de mogelijkheid hebben om via deze betaalmethodes aan te melden voor het symposium dan kunt u telefonisch contact opnemen met Dhr. Theo Heesen (06-27526992) penningmeester PROO.

Programma

10.00

Ontvangst met koffie

10.30

Openingswoord Ir. Secil Arda voorzitter PROO

10.45

Mevrouw Prof. Dr. Sophia de Rooij, voorzitter Raad van Bestuur Medisch Spectrum Twente (MST), Ouderenzorg, innovatie en technologie in het ziekenhuis.

11.30

Marjolein-den-Ouden

Mevrouw Dr. Marjolein den Ouden, lector Technology, Health & Care Saxion Hoogeschool, De match tussen mens en technologie thuis.

12.15

Lunchpauze

13.00 - 16.00

Ontmoetingsmarkt met middagsessie met workshops en zorginformatiemarkt